Om mig

1430_kjeldsenskontemplation

Det fulde navn er Martin Leon Kjeldsen.

Jeg blev født i byen Ny Nørup, Nørup Sogn, Egtved Kommune i januar 1969. Gik i Nørup Centralskole til og med tiende klasse.

Jeg er altså etnisk jyde.

I 1987 blev jeg far til Simon Alexander Heggum Kjeldsen. Jeg boede på det tidspunkt på Ærø i det sydfynske øhav, og Simon er derfor etnisk fynbo.

Jeg har ingen videregående uddannelse, men har forskellige officielle og uofficielle kurser, eksaminer og en del praktisk erfaring, der gør, at jeg, som det ser ud nu, kan kalde mig ‘journalist’, skønt jeg ikke har virket som sådan siden 1998. September 2003 blev jeg erklæret uarbejdsdygtig og blev førtidspensionist.

Jeg har publiceret digte i forskellige tidsskrifter og udgav for et par år siden digtsamlingen ‘DanmarksMester’ på eget forlag.

Fra 1986 til 1998 boede jeg i Svendborg, Sydfyn.

Jeg bor for øjeblikket i et lille stråtækt hus på Vestfyn med min hustru Ann-Charlotte (AC blandt venner) som er født i Thorsager på Djursland og er derfor etnisk jyde som jeg.

Politisk er jeg en del til venstre for dem der er til højre og en lille smule til højre for dem der er helt til venstre, men ikke altid enig med dem der er på midten.

Kald mig bare Kjeldsen.

Comments
  1. meqanic says:

    Sikke fint du har lavet det her!

    • killjoke says:

      Tak. Det er også derfor jeg beholder den. Jeg har en ide om at dele bloggen op i en dansk og en engelsk afdeling. Helt præcis hvordan det kommer til at se ud har jeg ingen anelse om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s